Een onvoorziene weergave van flessen bedrukken

Wij bieden een zeer breed aanbod promodrinks die op ons veelvoud met omgangsvormen via u dan ook aangewend mogen geraken.

Aerols bedrukken - Er geraken veel aerosols bedrukt bij ténax, bijvoorbeeld haarlakverpakkingen en deodorants.  Dit komt in het bijzonder, doordat wij iedere spuitbus met 6 tinten in lijn kunnen bedrukken, buiten het daarvoor ons pasnok benodigd is. Veruit een meeste gebruikte techniek voor aerosols kan zijn zeefdruk.

Laat voordelig waterflesjes betreffende eigen etiket bedrukken. Waterflesjes doen het iedere keer echt op een beurs, event ofwel kantine. We hebben waterflesjes betreffende plat mineraalwater of prik (koolzuurhoudend). Inhoud 330 ml ofwel 500 ml. De etiketten alleen mogen volkomen in full colour all over bedrukt geraken.

Benieuwd naar de mogelijkheden en hoe onze ontwerpstudio jouw reclameboodschap zo doelmatig mogelijk kan inzetten? Stuur je logo mee betreffende jouw aanvraag en een ontwerpstudio ondersteunt je reclame vervaardigen!

Is daar weet ergens op youtube een filmpje teneinde te gadeslaan hoe wij dit dienen te doen en betreffende welke flessen er bestemd voor bestaan?

Wil jouw snel waterflesjes bedrukken? Tevens indien jouw een deadline hebt, opweg helpen wij je reclame vervaardigen. Sterker alsnog: het kan zijn al geoorloofd van 3 werkdagen. Wij behouden je op een hoogte aangaande dit aantal werkdagen levertijd en een concrete leverdatum.

Right Time private label is een beurs het specialistisch kan zijn in dit bedrukken van dranken en aanverwante artikelen. Onze gepersonaliseerde dranken voorzien we over uw eigen ontwerp op het etiket ofwel bedrukken die betreffende de logo of overige strekking.

In een vaatwasser. Een drinkfles bestaan uit een fles, een beker en een dop. Het is opgebouwd uit twee recyclebare materialen: dit witte deel (een beker) kan zijn geschapen met ABS en een ‘fles’ en de dop zijn geschapen betreffende polypropyleen. De dop is er ook in een sportversie. In een Dopper, welke jouw mag vullen met 450 ml, zitten geen schadelijke stoffen. + Bekijk verdere - Bekijk minder Drinkfles aangaande juiste kwaliteit

We kunnen tussen verschillende drinkflessen en bidons bedrukken, u dan ook heeft de afwisseling uit een omvangrijk reeks verscheidene middelen. Zoekt u dan ook bijvoorbeeld naar een aluminium bidon betreffende prima capaciteit, ons waardevolle knijpzak welke de ontvanger kan vullen of een bijzondere drinkfles waar appels in mag? Een infusers winnen een laatste tijd krachtig met populariteit, we mogen een verschillende drinkflessen bedrukken en daarmee zorgen voor een bijzonder relatiegeschenk.

twee. De Fles Sydney (diameter 83 mm) Die bestaan eersteklas te bedrukken betreffende een OKI C711WT, het transferpapier CPM en een mokkenpers HTP505. Klik op die link voor behulpzame feiten: en bekijk de gebruiksaanwijzing teneinde te opmaken hoe een flessen bedrukt horen te worden.

Je ontvangt na je bestelling in 4 uur ons digitaal drukvoorbeeld ieder mail. Die kan zijn op schaal en in de door jou opgegeven kleuren.

Dorst krijgen wij allemaal. Ofwel je nu in de sportschool staat, op kantoor raakt of in ons drukke stad loopt, waterflessen zie je overal.

Upload logo > Vraag nu een gratis digitaal ontwerp met en zie wat mogelijk is! Middel afbeeldingen

Allgifts.nl respecteert uw privacy en zorgt ervoor dat al uw persoonsgegevens vertrouwelijk worden behandeld. Uw gegevens worden ook niet verstrekt met derden t.b.v. commerciële doeleinden. Een bestelgegevens benutten we teneinde de bestelling te more info verwerken en zo vlug geoorloofd bij u te bezorgen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *